10
Szempilla növesztő szérum
2024

F E G Szempillanövesztő szérum

FEG szempillanövesztő szérum egy flakonba van csomagolva 3 ml termékkel. A csomag hagyományos műanyagból készült, ezért nem néz ki esztétikusnak sem szilárdnak. A termékhez mellékelt applikátor hegyes véggel rendelkezett és pontos ecsettel.

FEG azok számára ajánlott, akik, hosszabb, vastagabb, és szebb szempillákat szeretnének. A természetes összetevőknek köszönhetően, mint például uborka, gránátalma, tökmag és a zöld tea kivonat, a szempillanövesztő szérum képes gondoskodni a szempillákról (erősíti és táplálja), valamint a szemhéjakról (kisimítja és kiemeli a bőr), valamint enyhíti az irritációt, amely a kezelés folyamán előfordulhat. Amit érdemes még megemlíteni, hogy férfiak és nők egyaránt használhatják a FEG szempillanövesztő szérumot, mivel nincsenek jelentős különbségek a szempillák struktúrájában vagy külső megjelenésében, ami a nemmel megkülönbözhető lenne. Ezen okból a termék ugyanúgy működik a fogyasztók nemétől függetlenül.

A FEG alkalmazása tiszta kezekkel, smink eltávolításával és viselés esetében a kontaktlencse levételével történik.

A termékhez mellékelt kefe segítségével, a felhasználónak egy vékony vonalban az alsó és felső szempilla bázisra kell felhívni. A vizes állagától függetlenül a termék gyorsan felszívódik, és nem fut le a szemre. Amit fontos felismerni, hogy azok az embereknek, akiknek érzékeny a bőrűk a szem körül, valamint azok, akik bőrgyógyász vagy optikus kezelése alatt van, előfordulhat egyfajta bizsergés a kezelés elején. A kezelés következő szakaszaiban csípő érzés, bőrpír, vagy akár bőr kiszáradása tapasztalható. Érdemes rámutatni, hogy a terhes nők, szoptatók, valamint akik nem érettek még nem részesülhetnek a FEG jótékony hatásában.

Az FEG kezelés első hatásai egy havi alkalmazás után tapasztalhatóak, míg a végső eredmények körülbelül négy teljes hónap után láthatóak. Ekkor a szempillák megerősödnek, hidratálódnak és szebbek lesznek. A szempilla hosszabbítás esetében a megvastagodása vagy sötétítése annyira nem látható. Illetve a szempillák megváltoztatják hosszukat és vastagságukat, de csak egy kicsit. A kezelés hatásai körülbelül hat hétig láthatóak. Ezt követően, a kis szőr a szemhéjaknál hajlamos visszakapni a kezelés előtti állapotban.

POZITÍVUMOK

  • Pontos alkalmazás
  • Erősíti és táplálja a szempillákat
  • Férfiaknak is ajánlott
  • Gondoskodik a szem körüli bőrfelületről

NEGATÍVUMOK

  • Ingerli az érzékeny bőrt
  • Elégtelen szempilla hosszabbítás
  • Ár
  • Csomag