10
Szempilla növesztő szérum
2024

Latisse Szempillanövesztő szérum

A Latisse felfogha, mint egy szempillanövesztő szérum a szempilla kiterjesztésének tulajdonságával. A terméket leginkább a hatékonysága és gyors hatása miatt kedvelik. A tény az, hogy a szempillák növekedése a kezelést követő pár hét múlva látszódik. Sőt, a szempilla úgy néz ki, mintha sűrűbb, vastagabb és sötétebb lenne. Sajnos, a kezelés értékes hatása nem tart sokáig, mert ezek általában a kezelést követő egy hónap után elmúlnak.

Latisse egy fehér üvegbe van csomagolva 3 ml kapacitással, amely el van rejtve egy kemény anyagból készült kis fehér dobozba.

Továbbá, az adagoló, amellyel a palack véget ér, rendkívül könnyen használható. Ennek köszönhetően képesek vagyunk egy cseppet a kozmetikumból felvinni a felső szempilla bázis mentén lévő vonalra. Bár az adagoló meglehetősen pontos, Latisse nem hatékony, mivel legfeljebb kettőtől három hónapos alkalmazásig tart.

Miközben az alkalmazásról van szó, azt meg kell ismételni minden este, amíg a kívánt hatások nem lépnek fel. Annak érdekében, hogy felvigye a Latisse-t a szemhéjára, vásárolnia kell egy ecsetet a közelben lévő boltban. Amikor beszerezte az applikátort, tegyen rá egy cseppet a szempillanövesztő szérumból- ez elegendő, hogy táplálja a szempilla bázisát. Ezután az applikátort el kell dobni. E folyamat során, óvatosnak kell lenni, hogy az ecset ne érintse szemét. Ez fájdalmas irritáció kialakulásához vezethet.

Az a személy, akinek érzékeny a szemhéj bőre, bőrgyógyászati ​​vagy egyéb szem betegségben szenved konzultáljon egy orvossal, mielőtt alkalmazza a Letisse kezelést. Ugyanis a Letisse irritálhatja az érzékeny bőrt, a bőr kivörösödhet vagy kifehérítheti a szemet, kiszáríthatja a szemhéj bőrét, duzzanatot okozhat vagy bármilyen más kellemetlenséget okozhat.

POZITÍVUMOK

  • Megnöveszti a szempillákat
  • Pontos adagoló

NEGATÍVUMOK

  • Hatások eltűnnek egy hónap után
  • Irritálhat
  • Nehézkes alkalmazás