10
Szempilla növesztő szérum
2024

Neulash Szempillanövesztő szérum

Neulash szempillanövesztő szérum egy ezüst és nagyon jó megjelenésű üvegben értékesítik. 3,2 ml vagy 6 ml terméket tartalmaz. A fiola egy fehér, kartondobozba van csomagolva a termék mechanikai sérülésektől megóvása érdekében. Továbbá, a doboz egy prospektust is tartalmaz.

A szempillanövesztő szérum alkalmazása hasonló egy vonal rajzolásához egy szemceruzával. Mindkét kozmetikum egy kis, hegyes végű ecsettel van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy a szérum minden egyes szempilla tüszőjébe bejusson és ugyanabban az időben tápláló anyagokkal gondozza. Általánosságban elmondható, hogy a Neulash összetevői körülbelül néhány természetes összetevő, mint például a biotin, pantenol, allantoin, tökmag kivonat, glicerin és szójaolaj.

Mind a természetes anyagok és azok, amelyektől a Naulash hosszabb ideig friss marad, nagy jelentőséggel bírnak mind a szempillák növekedését és regenerálódását illetően. Az első eredmények körülbelül hat hét a szérum első alkalmazását követően lesznek láthatóak. Másrészt, a végső eredmények egy kicsit később, öt hónap mindennapi alkalmazás elteltével lesznek láthatóak (más szóval, a kezelés végén). Nyilvánvaló, hogy minden egyes fogyasztóra másképpen hat ki. A tisztázásérdekében, a hatás eléréséhez szükséges idő megfelelően változhat az egyén Neulash-t alkotó összetevőinek érzékenységére.

A szempilla a Neulash szérumnak köszönhetően, hosszabbnak, vastagabbnak és sűrűbbnek kell lennie.

Azonban előfordulhat, hogy a kiterjesztés szinte láthatatlan. Másrészt, javítja a szempillák állapotát, hiszen sokkal erősebbek, kevésbé sérülékenyek, vagy nem hullanak ki. Sőt mi több, a szempillák várhatóan fényesebbek, jobban tápláltak, szebbek és egészségesebbek.

POZITÍVUMOK

  • Két kapacitású változatban kapható a szempillanövesztő szérum
  • Szép csomag
  • Természetes összetevők
  • Gyors és egyszerű alkalmazás
  • Hidratálja és erősíti a szempillákat

NEGATÍVUMOK

  • Nem nyúlik meg és szignifikánsan nem is javítja a sűrűségét
  • A kapott hatás függ az összetételének okozta sérülékenységtől
  • Sokáig kell várni az észlelhető eredményeket