10
Szempilla növesztő szérum
2024

Quickmax Szempillanövesztő szérum

A Quickmax szempillanövesztő szérum minden ember számára ajánlott, aki szeretné, hogy hosszabb és szebb szempillái legyenek. Különösen ajánlott a nők rövid, gyenge, és kihulló szempilláira. Sajnos, a kiskorúak, akik súlyos betegségekben szenvednek, valamint a szoptatók és a terhes nők nem tudják használni a Quickmax.

Az szempillanövesztő szérum applikátora nem más, mint egy vékony ecset. Segítségével a kozmetikumot egy vékony vonalban kell elosztani az alsó és felső szempilla bázison. A folyadék azonnal felszívódik, és nem fut le a szemre. Fontos belátni, hogy a termék újbóli alkalmazása, a naponta többszöri vagy nagy mennyiségű Quickmax felvitele nem fogja befolyásolni vagy felgyorsítani az eredményt. Másrészt, ami befolyásolja a szempillanövesztő szérum pontos működését, az a smink eltávolítása. Abban az esetben, ha valaki kontaktlencsét visel, azt tanácsoljuk, vegye ki a Quickmax alkalmazása előtt és helyezze vissza a kontaktlencsét kb. 15 perc után.

Nyilvánvalóan, a Quickamax befolyásolja a szempillák állapotát. Ez jelentősen javítja a hidratáció szintet, regenerálja a szempilla belső szerkezetét, kisimítja, erősíti és megakadályozza, hogy a kis szőr a szemhéjaknál kiessen. Mégis, sem a szempilla hosszabbítás sem sűrűség javulása nem könnyű észrevenni. Sőt a Quickamax nem sötétíti a szempillák színét. Alapvetően, a végső eredmény körülbelül hat héttel a termék mindennapi alkalmazása után megfigyelhető. Ezek viszont afóddig hatnak, ameddig a kozmetikumot alkalmazzák.

A Quickamax egy kis üvegbe van csomagolva 5 ml űrtartalommal.

Ilyen mennyiségű szempillanövesztő szérum elég körülbelül egy hét hónapos kezelés lefolytatására. (Mindennapi alkalmazás, lefekvéskor, az első három hónapban. Ezt követően, a szempillanövesztő szérumot naponta kell felvinni.)

POZITÍVUMOK

  • Erősíti, hidratálja és ápolja a szempillákat
  • Gyors alkalmazás
  • Hatékonyság
  • Csomagolás

NEGATÍVUMOK

  • Nem növeszti kívánság szerint a szempillákat
  • Hatás kitart, amíg a szempillanövesztő szérumot alkalmazzák