10
Szempilla növesztő szérum
2024

Realash Szempillanövesztő szérum

A Realash szempillanövesztő szérum növeszti és megerősíti a szempillákat. Egyesek azt állítják, hogy a kozmetikum képes begöndöríteni a kis szőrt a szemhéjon, azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy megnyerje ezt a hatást. Egy havi Realash rendszeres alkalmazása után várható a szempillák legalább kétszeres meghosszabbodása. Sőt, kevesebb szempilla hullik ki smink eltávolítása során. A Realash szempillanövesztő szérum nagy előnye annak alkalmazási módja. Valóban nagyon gyors és egyszerű. Először is, a termék egy szempillantás alatt felszívódik. Másodszor, annak érdekében, hogy felvigyük a kozmetikumot, a mellékelt kefe segítségével szemceruza mozdulatokat kell követni. Valójában az alsó szemhéjre nincs szükség Realash felvitelére, amely határozottan lerövidíti a kozmetikai alkalmazás idejét. Noha a gyártó azt állítja, hogy a szempilla kondicionáló az alsó szemhéjre egyedül is rákerül, nehéz észrevenni, hogy bárminemű javulás lenne az alsó szempillákon.

Ezért csak a felső szempillák erősebbek és hosszabbak. Harmadszor, a Realash teljesen irritáció-mentes.

Érdemes megemlíteni, Realash csomagot lehet hasonlítani a rendkívül hatékony gyógyszert. Valószínűleg ez lehet rávenni bennünket, hogy fizetni a termékért meglehetősen magas ár. 40 € erősítése és hosszabbítása csak a felső szempillák úgy tűnik, meglehetősen sok.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

POZITÍVUMOK

  • Erősíti és meghosszabbítja a szempillákat
  • Egyszerű alkalmazás
  • Gyors felszívódás
  • Irritáció-mentes

NEGATÍVUMOK

  • Felső szempillán alkalmazás csak
  • Alsó szempillákat egyáltalán nem érinti a szempillanövesztő szérum
  • Ár